What did U do to your G-body today??

78elk

Dragway Regular
Mar 6, 2014
874
12
18
Mountain Home Id
I put a long Rubber strip to each of my ramps so the ramps won't slide on the smooth concrete. They are long enough that the rear wheels are on it before the front wheels are started on the ramps. It worked.
 

78elk

Dragway Regular
Mar 6, 2014
874
12
18
Mountain Home Id
I found a place on the speedometer cable I didn't get tight enough. That's now taken care of. I noticed transmission fluid on the transmission pan bolts. I ran it for awhile and didn't see anything. So it's another mystery for me to solve. I hope to test drive it soon to see if the speedometer is working.
 

78elk

Dragway Regular
Mar 6, 2014
874
12
18
Mountain Home Id
I started mine up again today. I backed off the ramps. I hoped to get it on the street today, but didn't get there. Not a problem with the car, just other things around home.
 

78elk

Dragway Regular
Mar 6, 2014
874
12
18
Mountain Home Id
I took it for a test drive and the speedometer didn't work. I'll have to take it apart and check all the connections to see if I can find a solution.
 

AVENGER79

Daily Driver
Oct 22, 2018
38
4
8
once again I forgot to mention my latest update. been a few days now but latest thing was putting a winch on my trailer so when I need to put a non running car on it, it will be easier.trlr.jpg
 
Last edited:
  • Like
Reactions: 78elk

78elk

Dragway Regular
Mar 6, 2014
874
12
18
Mountain Home Id
I was able to get the seal pushed in the firewall, for the cruise control wires, today. The wires are through it, but I need to get the conduit through the seal. Still making progress.
 

78elk

Dragway Regular
Mar 6, 2014
874
12
18
Mountain Home Id
I took the 78 out for a test drive. The turn signal stalk came off. Now trying to replace it. I have a Rostra cruise control handle bolted to it.
 

78elk

Dragway Regular
Mar 6, 2014
874
12
18
Mountain Home Id
I took the 78 for another test drive. I went through the school zone where there is sensored speed signs. At 25 the sign read 23. I went a little further then went up to 35 and tested the cruise control system and it worked fine. I then went a little further and got it up to 45 . I then tried the cruise control system again and it worked fine. Thanks again for all that helped me.
 

prairiehotrodder

Pro Stocker
Dec 17, 2005
1,571
1
38
43
Melfort Saskatchewan Canada
I installed a Allstar motorplate, TRZ rack and pinion kit, refinished my lemons headers, cut off my frame horns and managed to shave nearly 100 pounds off my car over the last couple weeks. I also built a light weight rad support this winter and put my fiberglass hood back on with a hole in it this time !
IMG_0287.JPG
last summer i ran consistent 9.30's with a best of 9.26. This summer i hope to run in the 9.20's every pass.
 
  • Like
Reactions: melloelky

78elk

Dragway Regular
Mar 6, 2014
874
12
18
Mountain Home Id
I installed a Allstar motorplate, TRZ rack and pinion kit, refinished my lemons headers, cut off my frame horns and managed to shave nearly 100 pounds off my car over the last couple weeks. I also built a light weight rad support this winter and put my fiberglass hood back on with a hole in it this time !
View attachment 10737
last summer i ran consistent 9.30's with a best of 9.26. This summer i hope to run in the 9.20's every pass.
That's looking sharp. Great job.
 

78elk

Dragway Regular
Mar 6, 2014
874
12
18
Mountain Home Id
I took the 16 lb radiator cap off and went down to the 11 lb cap. I had the Elk idle and it got up to 220 on the gauge. So it's the same as the 16 lb. temperature.
 

78elk

Dragway Regular
Mar 6, 2014
874
12
18
Mountain Home Id
I switched back to the 16 lb radiator cap. I started the engine ran it 10 minutes. The temperature got to 220 on the gauge. I think I will have to check out the gauge, and see how accurate it is.
 

Similar threads